Sollicitatieperiode nu geopend!

Elk half jaar start een nieuwe lichting met het Intertrust Traineeship. Ben jij (bijna) afgestudeerd en zoek je een veelzijdige, juridische of financiële functie binnen een internationale omgeving? Dan is ons Traineeship echt iets voor jou.

Gedurende anderhalf jaar volg je, naast je werkzaamheden, samen met de andere legal en finance trainees verschillende trainingen en krijg je intensieve begeleiding op de werkvloer. Als trainee ga je aan de slag voor internationale, vaak beursgenoteerde organisaties en begeleid je cliënten bij de juridische of financiële aspecten van het internationaal zakendoen. Je maakt direct deel uit van een van onze teams en krijgt snel veel verantwoordelijkheid. Maar ook voor sociale activiteiten is er genoeg ruimte.

Op 1 maart 2019 start ons volgende traineeship, solliciteer nu via een van de onderstaande knoppen of neem contact op met een van onze recruiters via onderstaande contactgegevens.
Traineeship Finance >

De deadline voor het traineeship legal is inmiddels verlopen. Toch benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je meer informatie over het traineeship in het algemeen, neem dan contact met ons op!

Is ons Traineeship iets voor jou?

Als teamplayer werk je nauw samen met collega’s en business partners vanuit verschillende disciplines om internationale cliënten te bedienen.

Je houdt van diversiteit in je werkzaamheden, kan meerdere ballen in de lucht houden en vindt het leuk om toe te werken naar deadlines. Jij vertegenwoordigt jouw cliënten in Nederland en bent daarvoor de go to person voor alle financiële of juridische vraagstukken. 

  • Je hebt een afgeronde Universitaire opleiding Nederlands Recht (pre afstudeerrichting ondernemingsrecht en notarieel recht) of een BA/MA in Accounting, Bedrijfseconomie, Finance & Control of gelijkwaardig.
  • Je hebt tot maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Je bent gedreven, wilt je blijven ontwikkelen en gaat voor kwaliteit.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Ons Traineeship op een rijtje

Het traineeship is officeel erkent door de HQ branchevereniging en biedt jou:

  • 18 maanden intensieve begeleiding op de werkvloer
  • Trainingen afgestemd op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan specifieke kennissessies, een trainingsweekend, intervisie met mede traineegenoten en persoonlijk leiderschap
  • De opgedane kennis direct toepassen in de praktijk
  • Je wordt opgeleid tot Medior Company Lawyer of Financial Account Manager
  • Nauwe samenwerking met jonge collega's
  • Afwisselend werk met veel eigen verantwoordelijkheid

Rozemarijn Claessen - Trainee Legal 2017

'Intertrust biedt een levendige en inspirerende werkplek.€'
Lees meer