Werken bij Intertrust Netherlands

Wil je ook werken bij de marktleider?

Bij Intertrust ben je onderdeel van een dynamische, beursgenoteerde, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Wij begeleiden gerenommeerde internationale cliënten bij de juridische en financiële aspecten van het zakendoen in Nederland. Dit doen wij met een mooie diversiteit van 450 professionals vanuit het Amstelgebouw in Amsterdam. In Nederland zijn we marktleider in trust, fund & corporate services en werken we volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Intertrust Academy: samen groeien

Wij investeren in onze mensen en onderscheiden ons in de markt door de opleidingsmogelijkheden van onze Intertrust Academy. Ook bieden wij een traineeship aan. Wij gaan voor een duurzame relatie, zowel met onze medewerkers als cliënten. Wil je specialist in jouw vak worden, je meer ontwikkelen op commercieel vlak of ambieer je een managementpositie? Bij Intertrust heb je doorgroeimogelijkheden en stippel je gedurende je loopbaan samen met ons je eigen carrièrepad uit. Ook bestaan er mogelijkheden om voor een korte of langere periode naar het buitenland te gaan.

Samenwerken aan een doel: kwaliteit leveren voor een duurzame relatie met onze cliënt

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door professionaliteit en kwaliteit. Samenwerken staat daarbij centraal. We opereren in verschillende business teams naar regio (bijv. North America, Europe, Asia) en expertise (Capital Markets, Real Estate, Global Business Solutions). In de teams werk je met je financiële en juridische collega’s samen aan een veelzijdige cliëntenportefeuille. Ook heb je vaak contact met onze business partners zoals advocaten, adviseurs en fiscalisten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en hebt ongeveer 30-50 cliënten in je portfolio.

Wij zijn maatschappelijk betrokken

Corporate Social Responsibility is essentieel voor onze manier van zakendoen. Ons CSR beleid bestaat uit drie pijlers: ‘We help, We’re green, We’re responsible’. Vanuit onze Intertrust Foundation ondersteunen wij diverse initiatieven binnen het thema ‘jeugd en educatie’. Bij ons kan je je expertise inzetten om andere mensen te helpen. Momenteel hebben wij een samenwerkingsverband met een basisschool en we organiseren regelmatig fundraising activiteiten op kantoor, zoals een Escape room challenge en een pubquiz.

Wij vinden een goede werksfeer belangrijk

Naast het werk ontplooien we veel sociale en sportieve activiteiten. Zo nemen onze hockey- en voetbalteams het op tegen andere bedrijven op de Zuidas en hebben wij een golftoernooi. Elk jaar gaan we op een skitrip en lopen we mee met de Zuidas run. Op vrijdag sluiten we de werkweek af met een borrel in onze eigen bar, De Prins.

Over Intertrust

Wij zijn een wereldwijde aanbieder van trust, fund en corporate services en spelen een leidende rol in de industrie. Wij werken met ruim 2.500 legal, financial en support professionals, vanuit meer dan 40 kantoren in 29 landen. Met deze lokale experts begeleiden we onze cliënten bij de juridische en financiële aspecten van het internationaal zakendoen. Onze cliënten zijn gerenommeerde internationale organisaties, zoals multinationals, financiële instellingen, private equity en vastgoedfirma’s en vermogende particulieren. Velen van hen staan in de Fortune Global 500 genoteerd. We zijn een sterk groeiende organisatie en zijn sinds 2015 beursgenoteerd op Euronext, Amsterdam.

Wil je ook werken bij de marktleider?


Bekijk alle vacatures