Marianne Hol - Financial Account Manager

'Mijn werk is veelzijdig en dynamisch. Ik krijg veel energie van de verantwoordelijkheid die ik krijg.'
Lees meer

Finance professionals


Heb jij een financiële achtergrond, een afgeronde opleiding BA/MA in Business Administration, Accounting, Economie of gelijkwaardig? Wil je een diversiteit aan werkzaamheden voor internationale cliënten? Werk je graag met andere disciplines samen maar wil je ook eigen verantwoordelijkheid? Dan is een carrière als Financial Account Manager bij Intertrust iets voor jou. Bekijk de video om een beeld te krijgen van het leven als Financial Account Manager bij Intertrust.

Wij begeleiden onze cliënten bij de juridische en financiële aspecten van het internationaal zakendoen. Jij bent de lokale ‘Finance' expert van onze cliënt. Als Financial Account Manager help je onze internationale cliënten met de financiële administratie van hun vennootschappen. Zo verzorg je onder andere de boekhouding, kwartaalrapportages en jaarrekeningen. Ook speel je een belangrijke, coördinerende rol bij financiële transacties.
Als Financial Account Manager werk je nauw samen met je Legal collega's en ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten, banken, accountants en andere adviseurs die verbonden zijn aan de cliëntvennootschappen die je beheert. Gezamenlijk woon je bestuursvergaderingen van de cliënt bij.

Houd je van diversiteit, meerdere ballen in de lucht houden en deadlines? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Kijk voor onze Finance vacatures hieronder.

Marianne Hol - Financial Account Manager

'€œMijn werk is veelzijdig en dynamisch. Ik krijg veel energie van de verantwoordelijkheid die ik krijg.'
Lees meer

Wil je ook werken bij de marktleider?


Bekijk alle vacatures