Farida Azarioh - Company Lawyer

'€œMijn cliënten geven mij dagelijks de bevestiging dat ik van toegevoegde waarde voor hen ben.'€
Lees meer

Legal professionals

Ben jij op zoek naar een juridische functie waarbij elke dag anders is? Wil je je eigen internationale cliëntenportefeuille en een duurzame relatie met hen opbouwen? Dan is een carrière als Company Lawyer bij Intertrust iets voor jou.

Wij begeleiden onze cliënten bij de juridische en financiële aspecten van het internationaal zakendoen. Jij bent de lokale ‘Legal’ expert van onze cliënt.

Als Company Lawyer help je onze internationale cliënten bij het opzetten, beheren en structureren van hun vennootschappen in Nederland. Je begeleidt ze bij onder andere investeringen, fusies, overnames, financieringen of reorganisaties. Je zorgt dat de processen soepel verlopen en alles efficiënt, binnen de gewenste tijd en binnen de kaders van de Nederlandse wet wordt geïmplementeerd. Met een kritische blik beoordeel je stukken en zorg je dat alles juist en volledig wordt getekend.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en werkt nauw samen met je Finance collega’s en externe partijen zoals banken, investeerders, accountants en adviseurs. Gezamenlijk woon je bestuursvergaderingen van de cliënt bij. Houd je ervan om commercieel, pragmatisch en hands-on bezig te zijn binnen het juridische vak? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Kijk voor onze Legal vacatures hieronder.

Farida Azarioh - Company Lawyer

“Mijn cliënten geven mij dagelijks de bevestiging dat ik van toegevoegde waarde voor hen ben.”
Lees meer

Wil je ook werken bij de marktleider?


Bekijk alle vacatures